.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Al-fitnah ashaddu min al-qatl



Ramai yang anti tengok warna kuning hari ni. Pasal eh ?? Aku suka kuning. Lawa paaaa. By the way , entri ni takde sangkut paut dengan isu politik ye kawan-kawan. Just nak share pendapat. Bila bukak facebook konfem ramai update status pasal bersih kan. Ada yang cakap tu , cakap ni. Sampai emoo gile pon hado. It's okay. Amik mood masing-masing. Hee. But , aku rasa better shut up if xtahu pape. Bukan apa , kang takot tercakap benda yang salah jadi fitnah nama nye. Alfitnah ashaddu min al-qatl. Sesungguhnya fitnah itu lebih besar dari membunuh. Sama-sama kita istighfar :)


8 comments:

Ziela Rafie said...

Bersih ni hal orang tua. kita muda lagi, so jgn campo..hee

shedameor said...

sheda pakai DG - kuning. hehe

|shuhadaothman|TM said...

hikhik. betol tu. diam je cukop :)

|shuhadaothman|TM said...

shu pkai hijau - maxis. haha xD

Youhazreenda said...

SETUJU!! Bosan bukak twitter dan fb, dalam social media pun nak 'berperang' jugak :P hehe.

|shuhadaothman|TM said...

Hahaha, kan. News feed pnuh ngan mende tu je. Pejam mata je la B-)

P U C A T said...

agreed with ur statement:)

|shuhadaothman|TM said...

Hee. thanks sbb agreed :)