Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Ramadhan



Assalamualaikum. Almost 4 days je lagi kita dah nak puasa. Feeling excited. Semoga kita dipanjangkan umur untuk merasa Ramadhan untuk kali ini. In shaa Allah. Sama-sama jugak kita perbanyakkan amal. Peringatan buat diri ini. 


# Seriously, rindu nak berblog macam dulu-dulu. Tapi apakan daya. Laptop masih tak bernyawa :(

Semoga semuanya sihat sentiasa :)

 

14 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

Sekejap jer....Dah nak sambut Ramadhan...

Cik Nur™ said...

selamat berpuasa shu... :)

Etuza Ezawarna said...

asalam boleh tak share banner ni saya nak letak kat Fb..minta izin tuan belog ya. sangat2 berhikmah..syukran terlihat ni banner
ahlanwasalan ya ramadahan almubaraq

lelamaisara said...

alhamdulillah sihat...itu la tak sabar rase nye nak sambut ramadhan...:)

Masha Meisters said...

insyaallah..:-)
selamat menyambut bulan ramadhan...

Deqla Manjew said...

salam ramadhan... ;)

Rosmiza Ali said...

Selamat menjalani ibadah puasa dear.. =)

Cik Aini said...

selamat mnjalani ibadah puasa Shu :)

aritu ai ngan Nur ke penang,hajat tu nk col Shu tp sbb x rancang takut ganggu Shu pula :(
in shaa allah len kali :)

adatopik said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa.

9n0L4 said...

moge amalan kite diterima Allah. Amin.

Chic Na said...

bersyukur diberi peluang berjumpa ramadan kali ni..

Rohani Hashim said...

Selamat berpuasa dear.hehe tak terlambat lagi kan ;)

tenku butang said...

blog ni cumey sangat.. ras anak gigit2..

reza ahmad said...

lappy sudah hidop ke?hehe