Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Layankan aje la -,-


 Assalamualaikum kalian :)

Habit gue.. Bila suka 1 lagu tu gue akan ulang sampai la bosan tahap tak lalu nak dengar dah. Sampai orang satu rumah pon naik bengang, " Apasal la minah ni dok ulang lagu sama tiap hari! " Hahaha. Lepas tu akan melalak lagu ni tak kira la dalam bilik air pon. Tihtihtih. Korang pon spesis macam ni jugak ke? Ke gue je? Wakaka :D 




Entri lepas :

Jemput baca :)





20 comments:

Cik Nur said...

Perangai kita sama shu.. :)
hihihihi

Tinta Lana said...

Salam.

Lamanya lana tak jenguk shu..maaf shu ^_^

Syu ea lukis dudel2 kat entry ni? comelnya,hehehe. Kalah rambut alleycats camni,hak3

Lana pun serupa je shu..time suka, tiap2 jam layan lagu sama. time online lagila, balik2 tekan button re-play,kih3.

cik Oren said...

jerrypah..wah, aku suke juga! haha

Niswatus Solikah Samik said...

same! wakaka! mesti family lain berasap je kan layan kan prangai kita? haha

mimosa said...

kita sama la..hehe..(:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkih habit shu dh mcm habit qalief...klu dgr satu2 lagu asyik duk soh ulang lagu tu jer...skang ni dok minat lagu theme adam hawa hahaha..jiwang juga ank gue muahahaha :

kinara kinatara said...

hahaha..samelah kita:)

Chic Na said...

sama gak. ulang2 sampai satu tahap bosan tu mmg tak layan dah. hihi..

Scya Lollita said...

err kita sama hukhuk

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

sama la kita... hikhik..

Khalilah MNor said...

Haha penah jugak jd mcm ni... Seminggu 24/7 duk dengar lagu same. Putar lagu same. Dah boring baru tukar yg lain pulak. Skrg dh jrg dgr lagu... :)

are_lin@yu said...

klu gtu jom g karok..hihi

Yana Libra said...

kurang menyanyi kot dalam toilet atau kalau ade org..huhu~

Yana Libra said...

kurang menyanyi kot dalam toilet atau kalau ade org..huhu~

Yana Libra said...

kurang kot nak menyanyi kalau ade org..hehe~

wan nurul hezrina said...

sib perangai tak same..hikhik

Fiza Suhaimi said...

yeayyy sama la kita akak. give me five! kalau adik dah minat satu lagu tu, ulang mungkin seminggu dua agaknya. rasa dah jemu cari lagu lain plak. heheheh :p

jaakechik said...

nak request shu lukis pic jaa boleh...? ekekke....

Arina Shamsul said...

Hehehe...kak jarang dengar lagu dear.serius satu lagu pun kak tak pernah hafal sampai habis..hehehe.

Che Rosliza Che mat said...

sejak kawin...jarang sis layan lagu..