.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Rasa ini




Rasa berat hati. Rasa bersalah. I'm so sorry. Gue memang jarang update / bw / tegur orang sekarang ni. Gue rasa mesti ada yang terasa hati. Sungguh. Really really soooorryyy. Bukan niat dihati apa yang terjadi. Gue rasa gue patut undur diri. 


28 comments:

shedameor said...

kite sama kak. sobsss

^^eKaTiKaH^^ said...

ala, knpe undur diri? nnt kite rindu kat shu :/

jaakechik said...

take ur time shu...xpe la x update dan x bw pon..dahulukan mana yg penting ya shu...

trah zain said...

geram kat shu!!!
hahahaha
(^____^)

Azzah said...

jgnla undur diri..biasa la sekali sekala update..

Chic Na said...

jangan la camtu shu. baru je nak rapat2. takmo2.. please stay. :)

Sue said...

jangan la undur diri

Rahmad said...

napa plak nk undur diri...?

Cik Aini said...

adehhhh
ni apa kes smp terasa hati nih?smp nk undur diri plak?
babap kang..hahahaha
xpe lah Shu..sama ja kita,kdg2 sibuk tu mngatasi segalanya..pelan2 kayuh noh.hihihi

psst !join x ghatering nti?

kinara kinatara said...

jangan begitu kak..:)
kami support aka dari belakang....fokus pada yang penting dulu..:)

etuza said...

ida blog kalau ada masa tu bolehlah updated...etuza ni kadang banyak masa pun seketul2 info hehehe..tak apa

Tinta Lana said...

Salam.

Sebab lana pernah melalui apa yg syu lalui skrg ni..jadi, org paham kenapa shu dah jrg update suma tu..

Tapi..jangan undur diri.. :)

Sebelum keja yg baru ni, lana keja jap kedai bakery. Masa keja kedai bakery, lana letih,penat sgt smpai takda mud nak berblog.. entry makin berkurg..sgalanya makin berkurg..pastu memg lana tinggalkan blog..

Tpi, terbukak hati balik, lana mulakan balik berblog pas 3bulan tak jenguk, tak buat apa2 kat blog lana tu.

Nasihat lana utk shu..ambil masa tuk sesuaikan diri..kita je tahu brapa lama masa kita perlukan.. jangan pikir sgt nak jaga hati org..jaga diri dulu.. Kalau shu sygkan lagi blog ni, shu cuba pelan2..update entry smnggu skali pun takpa shu.. cari rentak yg sesuai dgn jadual shu skrg.. :)

9n0L4 said...

nnt dh free. bw lah smpai lebam ye. :)

Deqla manjew said...

nk undur diri pulak dahh.. nape ni ?? huhuhu

lelamaisara said...

undur diri kenape ni shu...haissss...

P U C A T said...

alahai comei betol teddy tu ;)

izan mama mia said...

nak undur ke mana tuu sue

Cik Nur said...

ape nii..nak undur2 diri ni...?
jangan laaaaa....!

tak di benarkan undur diriiii....

Sue said...

cepat la update

Mia Liana said...

takpe... cute nya bear..

wan nurul hezrina said...

laaa dik nape nie?ada prob ker shu??

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpyh nk undur2 diri bagai yer shu..shu ada komitmen mesti org faham

Si Matatajam said...

La hai Awat ni..jgn la undur2 diri tu..

Deq's Qienz said...

why shu?? xdak menda nk undur diri la..kalo bizi kite pon paham la yunk..jgn amek bnda tuh tlalu berat..lileks suda la..hihii

etuza said...

tak apa bah..lebih baik utamakan yg kerja lain dari blog sebenarnya..sesekali kita updt blog..

dya bunga said...

shu bz kje an

shuhadaothman said...

@shedameor masa x cukup kan sheda. sobss

shuhadaothman said...

@^^eKaTiKaH^^ rindu eka laa Y_Y