.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Sebulan menyepi. Kini kembali.





Hmm. Baru sebulan tak update blog. Tapi gue da rasa kekok nak start macam mana. Nak cerita banyak benda. Tapi time nak taip ada je yang tak kena. Penat. Macam ni rupanya bila dah kerja. Baru gue rasa. Malam ni gue gagahkan jugak diri update even sebarang dua. Jadilah kan. Dari takda. Korang apa khabar? Hope sentiasa dalam lindungan-Nya. In shaa Allah.


Tak banyak benda gue nak cerita.  Kalau cerita pon semua benda biasa-biasa ja. Takda yang istimewa. Rutin kerja semua macam biasa. Alhamdulillah, dapat merasa gaji pertama. Hasil titik peluh jiwa raga. Niat bagi mak ayah merasa duit sendiri tertunai juga akhirnya. Syukur sangat walaupun tak seberapa. Mak ayah gembira itu pun dah senang jiwa.


Hidup kat tempat orang ni semua kena jaga. Gue rasa syukur sangat dapat housemate yang tak pernah nak berkira. Walaupun baru kenal sebulan, gue hormat dia. Dah macam kakak gue sendiri. Dia jaga gue, gue jaga dia.


Sebulan gue tak layan blog, sebulan gue rindu kome. Kome? Rindu gue tak? Ke gue je yang beriya. Haha. Gue tak taw gue merepek apa memalam buta ni. In shaa Allah, gue akan usaha datang blog kalian semua. Terima kasih sudi datang and follow gue. I'll chase u back :)





P/s : Hmm. Malu pulak rasa. Lama tak terjah blog korang. Esp GSF.. I'm sorry.... Hmm. Any tips nak jadi segar balik tak? U_U



24 comments:

etuza said...

datang ziarah melihat laman anda...
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ooo.. da keje ea.. ptot la da lama tak minyinggak kat blog kite.. xpe keje baik2 ea:)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye dah kerje sendiri, dapat bgi parents merasa gaji pertama walaupun sikit, janji mereka gembira kan? :)

Cinta hazanis said...

sebulan tu. lamanya. :)

Chic Na said...

welcome back shu. miss u too. ;)

best kan bila dapat rasa gaji pertama. apepun take care kat tempat org.

Niswatus Solikah Samik said...

makwe! ha, muncul pon.. of kos lah rindu dia.. :D

lain kan shu bila suasana dah kerja.. anis dulu praktikal pon macam tu.. nak update tp ada je yang halang.. last2 blog usang terbiar.. kihkih..

apa2 pon, utamakan kan lah benda yang lebih utama dulu.. shu tau mana yg lebih penting.. kan2.. semoga Allah murah kan rezki shu! :)

Deq's Qienz said...

windunya gan shu..mana mghilang? ala xusah malu2 la..wat lilekss suda..hikhik

Nyue said...

nyue rindu dgn shu gakkkk....lama shu mghilang...huhu...

lelamaisara said...

kalu dah lame tak bukak blog memang mcm tu tau...:)

dya bunga said...

dya pun sama agak busy juga..hihi

Mrs Velentine said...

kalau nak segar kena mandi bunga..hehehe...hi dear

Cik Nur said...

mestilah rinduuuu...!
rindu sangat2.....

harap shu juga sihat...

Tinta Lana said...

Salam.

Kena gagahkan juga diri syu.

Lana pun, 2 minggu pertama, rasa malas, takda mud nak update.

Tapi, dah hampir dua bulan keja ni, alhamdulillah, dpt lawan prasaan yg mcm2 tu.

Bila dah keja..memang mcmtu shu,hehehe. Kena kuat n kentalkan emosi ^_^

Dayana Bahar said...

Patutlh lma tak nmpk... xperlh..uruskn yg patut diutamakn dulu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rindu shu sgt2....hehe

jaakechik said...

bila kita ada keje tetap mmg gitu la shu, bz sokmo, blk umah letih dah... mcm k,ja ni pulak, balik ngadap anak, suami lak,,,lg ler xde masa sgt....sgt terhad utk blogging lelama!

jaakechik said...

tips? aiyooo payah gak tu,,, sbb k.jaa pon tkadang mood terkelautttt...haha...

Deqla manjew said...

nk segar kena exercise sokmo dear..hihi...blogjogging tu kira exercise la kan.. :)

kinara kinatara said...

xpe kak shu...fokus dulu dengan kerjaya...:)

etuza said...

wasalamualaikum, gembira jumpa anda di jendela maya..

Cinta Misteri said...

Nasib baik tak brsawang jari tu. Tkpe, lama tk update ramai juga rama2 singgah.
Take care ok, apapun yg kamu sdg dan ingin lakukan.

Cinta Misteri said...

Owh ye bw kena buat jg. Tp.... CiM tk kesal asalkn cinta misteri ttp dihati shu

wan nurul hezrina said...

nak segar g mandi lah shu..hahahaha

fieda said...

kak fieda ni baru join tp tak segar2 gak..huhuhu..malu plk rasa kt gsf lain yg sentiasa segar..