Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Wordless : Dear GSF



Shuhada Othman,
Kg.Bukit, 11900 Bayan Lepas,
Pulau Pinang.



Buat GSF yang diingati lagi dikasihi,

Lama beno rasanya teman tak bertanya kabo. Ape kabo mike semua? Harap semuanya sihat-sihat belaka. Teman ni rindu beno kat mike sebenonye. Tapi malu nak kabo. Hmmm. Ni dapat online kejap pon nyempatkan buat post kat blog. Nanti bila ada rezeki lebih, dah boleh online selalu, teman pegi rumah mike ye. Ni pon teman pinjam housemate punye broadband kejap. Apepun, teman rinduuuu mike.

Sahabat alam maya,
Sahabat selamanya.
 In shaa Allah :)


Salam sayang,
                                                                                                  Teman    








17 comments:

Cik Nur said...

Dear shu sayang..
Cik Nur dengan teman2 yang lain, alhamdulilah sihat2 belaka. :)

Shu pulak ape kabo..?harap sihat hendaknya... :)

Kami pun rindu shu juge. kami semua faham shu sekrang bz bebeno...

jd jgn riso ye.. :)

Arina Shamsul said...

miss u too dik :)

Chic Na said...

teman pun rindu mike. mike jangan nyorok lama2 tau.. hihihi..

Cik Aini said...

aisehhh
teman pun rindu jugak sama kome..
nti2 kita wat jejak kasih ye..skang teman pun bz skit.huhuhu

Deqla Manjew said...

pergghhh sekali surat tak rasmi daa.. haha.. comel lukisan shu.. rindu shu jugak...huhu

Nyue said...

nyue kaba baik shu...miss u too

are_lin@yu said...

sweetnya lukisan tu...kreatiflah..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantik la.. utk kite erk? *perasan* hihi :P

Solehah Shamsuddin said...

alahai ni msti shu kat penang lg kan. awat guna mike mike ni, haishh dia guna loghat bota la plak.hahaha :D

lelamaisara said...

salam sayang jugak buat shu..;)

Lady said...

alololo comelnyeeeee.

Yumida Huda said...

hope shu sihat sentiasa. amin. take care.

dya bunga said...

kepada shu tersayang,
dya disini alhamdulillah sihat.. teman pun rindu kat mike.. hihi.. xpe teman tunggu kedatangan mike ke blog teman ye..hihi

jaakechik said...

hihihi..siap buat entry cam surat tak rasmi lagi tu...hihihi... pandai shu bodek geng GSFian yer....

Mrs Velentine said...

Kak MV pun rindu juga

Si Matatajam said...

Akak pun rindu Shu sesangat tau....Mmmuahhhh cayang Shu n GSF

Yana Libra said...

hehe..comellah lukisan shu~ :)