.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Starving this ! Buatkan boleh?


Sumber : Tumblr



Ommoooo! Perut berbunyi riang tengok crepe crepe ni. Jenuh gue google cari sapa yang jual kat area Penang ni. Alhamdulillah, dah jumpa. Next week baru try order. Mihmihmih. Mengidam mengalahkan ibu mengandung. Muahaha. Biasalaaa wanita macam gue. Well, mak known me well. Kihkihkih :D

Gue komfem ramai yang dah rasa durian crepe ni. Dan gue komfem dan sedar bahawasanya gue je yang still ketinggalan pasal crepe ni. I know that U_U (Boooo) eh! Betul ke sedap ni ?? Jangan indah khabar dari rupa sudah la. Gue tak nak menyesal bila beli nanti pluss bazir duit. Hahaha. Harap-harap tak macam tu la kan :)

Ada tak yang baik hati nak tolong buatkan or pos kat gue? Bahaha. Pelisssss. :3






p/s : Pernah tak jumpa lelaki yang tak gentleman? Buat kerja angkat berat-berat semua nak harap perempuan ? Hewhew. Rasa nak tampo je taw -..-


p/s : I miss you ! Againnnnn ...... U_U



30 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tak pnah mkn lg.. kesian kite:( blnje

D i n said...

din x pnah rasa lagi... hmmm triginnnnn :/

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, shu pun mengidam jugak? hihi.. dah banyak blogger mengidam nak makan nie.. hee

Niswatus Solikah Samik said...

durian? gua kurang lerrr... hoho!
p/s: miss siapa tu? ngeh ngeh ngeh... :D

Cik Nur said...

wahhhhhhhhhhh...doyan crepe..!
nur pun ngodam menda ni, belum dapat lagii..!

nak kena cari jugak ni..hihihi

Chic Na said...

cikna pun belum pernah rasa. dlm proses mengusha lg. hikhik..

mimosa said...

bestnyer..kita pn mengidam jugak..hehe

Dayana Bahar said...

dah makan dah.. kalau makan sejuk sedap. tapi takleh makan banyak.. muak.. makan dua ketul pun dah muak...

Azzah said...

Sis pun belom pernah rasa..

Cik Aini said...

pemesnya durian crepe ni skrg...kat penang ada eh?
nti lps dh mkn bgtau sedap ke x sedap tau..sbb ramai sgt kata sedap.heheehe

Arina Shamsul said...

akak pun nak sangat rasa durian crepe ni dik..tapi tak merasa lagi..insyaallah ada masa kak nak try buat juga la..hewhew

Tinta Lana said...

Salam.

Eh shu..err.. lana rasa, lana pun ketinggalan juga..

Tak pernah mamam pun lgi.. tgk org bercerita sini sana, mcm sedap sgt je durian crepe ni. Lana tak tahu juga nak cari kat mana area lana ni.

etuza said...

wow betulah perut terus lapar lah nampak kuningnya tu...apa intinya...) gurau ja ya dek...

lelamaisara said...

akak pon baru je dapat makan..ternyata sedap...nyummmm

Solehah Shamsuddin said...

shu,nice idea dari ite.hg beli je durian crepe ni dari kedai.sonang cite.haha

syiela said...

akak baru nak mencuba buat nih.. nanti meh ke SP kekeke

Deqla manjew said...

haha..sana sini update psl doyan crepe ni...sdp kan? huhu

N.Aima K said...

blog ke 4 hari ni cerita psl durian crepe T____T

Nyue said...

xsuka durian crepe...huhuhu

tampo je shu....sgt2 xgentleman..ishhh

syiela said...

sila datang rumah akak.. akak baru je buat :)

http://semekarartie.blogspot.com/2012/11/durian-crepe-in-da-house.html

jaakechik said...

yeay jaa dah 2 kali makan benda ni...kikiki..best2!

Deq's Qienz said...

nak sikit shu..xkan makan sorang kott

kinara kinatara said...

woooo..huhu..selamat ade ye..huhu..kina xpandai lah nak buatkan..huhu:)

Dayana Bahar said...

Tampo jr hihi

abah khalisha said...

sedap tu

Firdaus said...

makanan ni mahal kalau kat area sy, rm3 sebiji -__- tp sangat2 sedap!

Deq's Qienz said...

Tak lalu la shu..baunya pon xtahan nk mkn telah lagikkk la..erghhh.tp durian real mkn pulak.hahah pelik tapi benar

Cik Kay Jue said...

first time dengar...

Cinta Misteri said...

Jgnkn durian, mangga coklat strawbri cempedak sumr dh rasa. Hehehe komen berlagak. Tp rasanya dh rmai pndai buat sbb nudah je. Nk senang beli jer sekotak rm10. Haaaa dptla 6bj crepe

wan nurul hezrina abd halim said...

muak sudah hehehe..tapi kalau ng makan lagi kot..