.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Entry Penghargaan



Assalamualaikum kalian. Semoga sihat dan sentiasa dalam redha-Nya.
Kali ni nak buat entry untuk mereka yang dah sudi luang masa buat seni-seni untuk gue :)



Sticker dari CKJ @ Kayjue Blog :)


Yang ini dari Raihan :)


Ini pulak balasan art trade dgn sis Azzah :)



Yang pegang sepanduk ni dari fizgraphic.com :)




Banner dari Fatimah Azzahrah :)





Last sekali banner dari Mama Arina :)






Terima kasih ye semua. Jasa baik anda amat gue hargai :)






20 comments:

Mila Ahmad said...

semua cute suka !!!

Arina Shamsul said...

pemberian mereka comel2 :)

mmg patut untuk diberi penghargaan :)

dya bunga said...

dya suka tgk banner dari fatimah azzahrah..cantik

Che Rosliza Che mat said...

semua cantik2....sis suka yg paling last sekali...

Nyue said...

cute2 sama cam shu semua nya...hahahaha...wahhhh...cantik menarik gitu...huhuh..

rindu sama shu..

Tinta Lana said...

Salam.

Shu..kenapa suma comel2 blaka >_< hehhehe.

Si Matatajam said...

Semua comel2... Bertuah Shu...untungkan ada kawan2 blogger yg kreatif ni..

lelamaisara said...

lawa2 semua nye tu Shu..:)

syiela said...

semuanya cantik2... banyak betul jeles akak tau!

**pssttt akak rajin terjah kat blog kak fieda dia update semua episod adam dan hawa.. jom gi tengok kat sana. http://mylovely-fieda.blogspot.com/

Chic Na said...

bestnya. semuanya kiut-miut. ;)

Fiza Suhaimi said...

wahhh untungnye akak ! ^^

9n0L4 said...

kiut kiut je sume. dah tgk kad raye shu kat blog sane ke belum? ;)

Deqla manjew said...

wahhh..byknye...tahniah2...nk tggu shu pulak buatkan...hihi

Cik Nur said...

comei2 semuanya..comel mcm shu...

wan nurul hezrina said...

wahhh wahh banyaknyer banner nak satu?hehe..tahniah org peramah mesti org suka=)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

wahhhh... bertuahnya badan.. saya xda pun org nak bagi sob..sob

^^eKaTiKaH^^ said...

cantik2 banner tu semua.. :D

Cik Aini said...

bestnya dpt byk mcm tu :)

Solehah Shamsuddin said...

huwahh comeynya semua ni. shue, give me one.haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik n comey belako hehe