.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Tak sesegar dulu



Assalamualaikum kalian




Dulu...

Asal ade idea. Arah tuju ----> blog. Blog blog blog! Taip la sampai naik jemu. Baca la selagi boleh. Sapa la selagi mampu.




Tapi...





Sekarang...

Dah tak macam dulu lagi. Ade idea nak update pon macam tak reti. Nak taip satu huruf pon pikir banyak kali. Nak baca, nak sapa orang pon jam berhari-hari. Habes, macamana niii ? I'm soorry. Tengah tunggu mood tak sampai lagi. =(





p/s : Gue rasa layu semacam. Perlu mandi bunga ke hape ni?




20 comments:

jaakechik said...

takper laa take ur time dear...mmg la blogging ni byk cabaran nya kan. kena tadak mood, nk bukak pob malas, kalo bukak pon sekadar jenguk jer...walau idea atau gambar melambak kan?

Arina Shamsul said...

Hihihi..sama apa yang kakak rasa sebelum ini,kak tukar wajah baru blog baru semangat sikit nak blogging semula..ngeeee

Deqla manjew said...

lorh nape ni dear? mcm berat je kes ni.. bkn kena mandi bunga je, mandi pokok skali kot?

lelamaisara said...

hik hik..kena tu ..kena mandi bunge..hehehee

syiela said...

hehehhe mandi bunga kang ramai yg ngikut kat belakang pula nanti....

moga mood berblogging kembali :)

Cik Nur said...

eh..tak perlulah smpai mandi bunga...hihihihi..

tggu je mood tu datang eyh..

Si Matatajam said...

Tak pa, nnt kak M panggil balik mood tu..

9n0L4 said...

patutlah lame tak nmpk shu. huhu.

dyabunga said...

samalah..bila nk taip je xtau nk taip apa

shuhadaothman said...

@jaakechik
haha. betul tu sis jaa. skrg je mcm dah ad mood sikit :)

shuhadaothman said...

@Arina Shamsul
hehe. patut la blog akk da lain. cantik. nak tuka jugak la ^^

shuhadaothman said...

@Deqla manjew
hahaha. penyakit M kot deqla. akar2 sekali kne mandi ni. haha

shuhadaothman said...

@lelamaisara
hahaha. kes nk cari bunga pulak lps ni kak M ^^

shuhadaothman said...

@syiela
hahaha. tu konfem mood berbunga-bunga nanti kak syiela. kelain pulak jadinye kan :D

shuhadaothman said...

@Cik Nur
hehehe. ok cik nur :D

shuhadaothman said...

@lelamaisara kak lela la. hihi. salah taip tadi. ampuuunnn! ^^

shuhadaothman said...

@Si Matatajam
tolong paggil kan kak M. haha

shuhadaothman said...

@9n0L4
Tu laa. sooriii ye. shu lme x dtg blog sis :')

shuhadaothman said...

@dyabunga
kan dya. sme la kita :)

wan nurul hezrina said...

biasalh tuh dik..kejab2 ada yg malas..huhu..cer try mandi bunga.hikhik