.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Sayangku Nuffnang & Kad Raya Syawal & I'm Sorry


Assalamualaikum kalian. Dah lama tak update blog , bw kat blog jenjiran. So dah banyak la entry kalian yang gue still tak baca lagi. I'm sorry. Start dari syawal ke berapa entah sampai la hari ni. Mood nak buat semua tu still macam chipsmore. Jap ade jap takde. Huuuuu. Ape-ape pon, thanks sangat for those yang sudi merewang kat blog gue ni. Even stats blog dah down sikit, gue redha. Haha. Ayat nak sadis! 



Thanks jugak untuk sayangku Nuffnang sebab sudi bagi BE kat blog sunyi sepi ni. Maceh maceh maceh! Harap dengan pemberianmu ini mood gue nak layan blog ni bertambah-tambah la kan. Haha. And pada yang dah klik-klik tu terima kasih juga gue ucapkan. Tanpa niat ikhlas murni lagi suci yang anda berikan tak mugkin BE di atas sudi bermastautin dalam blog ni. Terima kasih daun keladi, if datang sini klik la lagi :)






Last sekali, ribuan terima kasih for them Yana L , Cik Nur , Ayu , Masz Sidek , Miss Banu , CIM , Masha , Deqla , mahamahu.com dan Biskot Cikot untuk kad raya yang comel-comel. Minta maaf sebab lambat publish entry ye. Ehem Deqla, tu kejutan ok. Haha :D




I Love You :)





25 comments:

Deqla manjew said...

kejutan apakah?? haha.. biarlah rahsia kan shu!! :)

Arina Shamsul said...

Semoga mood blogging kembali menyinar :)

Fiza Suhaimi said...

lama betul akak tak update.. banyaknya kad raya :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shu...murah rezeki dapat BE

Chic Na said...

murah rezeki leh blanje cik na. huhu..

jaakechik said...

best nya shu dapat BE. Jaa pon dh jarang update bz manjang... boleh curik kejap2 jer....

caliph shuriken said...

congratz shu dapat BE ^^

rAIHan said...

melawat shu..tahniah dpt BE.

Everything's Everythings said...

Wahhh byknya rezeki ^^
tahniah.. bestnya dpt byk2 card kaya dari blogger

Niswatus Solikah Samik said...

wah BE BE! hehe! eh eh, raya kat bandar putera tak hari tu? hehe!

Si Matatajam said...

Murahnya rezeki Shu....bestnya dapat BE..

shuhadaothman said...

@Deqla manjew
haha. rahsia kita berdua kan deqla :D

shuhadaothman said...

@Arina Shamsul
Aminn. Shu pon harap macam tu kak :)

shuhadaothman said...

@Fiza Suhaimi
ha'a dik. kdg2 wt autopublish je. hehe. thun ni je byk. thun lps 1 pon xde :D

shuhadaothman said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief
mekasih kak waniey. Alhamdulillah :)

shuhadaothman said...

@Chic Na
hehe. muleh muleh. shu blnje chic na cekelat eh ;D

shuhadaothman said...

@jaakechik
Alhamdulillah sis jaa. hehe. sme la kite. shu byk bt auto publish je. skali mood dtg taip je. ^^

shuhadaothman said...

@caliph shuriken
mekasih caliph. ^^

shuhadaothman said...

@rAIHan
hehe. raihan pon dpt jugak kan. tahniah jugak ^^

shuhadaothman said...

@Everything's Everythings
Alhamdulillah :)
Hee. thanks . tahun ni je aktif anta kad raya :)

shuhadaothman said...

@Niswatus Solikah Samik
hehe. tak sempat pon raya kt bndar putera tahun ni. raya haji insyaAllah pegi :)

shuhadaothman said...

@Si Matatajam
Alhamdulillah kak M. Bru je betapak tu. hehe

dya bunga said...

raya tahun depan dh blh tampal kat dinding..ahahha

Mieya Atiera said...

Same. Mieya pon dapat BE tu jugak. Btw, tahniah oke :)

wan nurul hezrina said...

mak aii banyak nyer kad raya ko dik...akak baru cash out nuffnanf arituh alhamdulillah