Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Wordless Wednesday : Berani ke ?


Assalamualaikum kalian :)





Berani ke nak naik? Kalau gue dah. Tinggi beno nye pun! Takat dekat Genting tu boleh tahan lagi. Tu pon dah pening teriak bagai. Haha






28 comments:

Deqla manjew said...

gayattttttt...

Mila Ahmad said...

lemah lutut den...

miz ruha said...

hanya mampu melihat~~

Lady said...

daringnya. pikir 100kali dulu nie.

Cik Nur said...

uu...xberani..xberani..!

dya bunga said...

xsanggup nak naik.hahha

wan nurul hezrina said...

tengok kartun2 peningpun dah fening nak naek..nurul mmg kecut perut n tak pernahhhh naek walaupum 1juta kali org dok ajak

Chic Na said...

tak sanggup. kang ada yg muntah hijoo. haha..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

omako.. naik pirate ship pun da jerit bagai.. bg lee min ho pun xnk naik la..seremmmm

jaakechik said...

tonggi nya....kalo naik konfem muntah hijau ni..heeee

^^eKaTiKaH^^ said...

Bapak lewww, tak sanggup den nak naik.. huuh, gugur jantung :O

Fiza Suhaimi said...

jawabnya memang tak berani la akak.. tengok gambar tu pun adik dah gayat.. hehehe.. :D

piko ija said...

kene try naek nie..hehe

nur azian said...

TAKOT LA...
taknak la naik :)
follow awk..

lelamaisara said...

huh..memang tak berani la dik..tatut...huhuuuu

Yati Omar said...

Salam kenal. Follow u. Saya nak menjemput anda untuk join GA blog saya – Cabaran 200 LIKE.

http://mama-iloveu.blogspot.com/2012/09/segmen-cabaran-200-likes.html

Hadiah bernilai tidak kurang RM60 disediakan untuk 2 pemenang bertuah.
Jemput join :-)

Cik Aini said...

hehe
mcm best lah
wpun takut tp rs nk cuba jugak.haha

Solehah Shamsuddin said...

uish geli hape ni.tinggi tuhhh...

Crow Nick said...

erk...muntah...dekat mana ni?Legoland ke?

Ain Dzaya said...

tinggi kemain ..yang kat genting pun habes nanges nak turun..muahaha

btw ain da masukan blog ni dlm bloglist gsf...and dah lame follow..saya orang baru gsf^^ haii

Si Matatajam said...

Mau terkucil kalau naik benda ni...yg kat genting ngan time Square tu pun dah cukup teruk bg kak M tambah yg ni tak naik dah la jawabnya..

Arina Shamsul said...

kak dibayar seribu pun kak takmo..

tapi kalau sejuta..berfikir juga la..hahaha.

CikMai said...

heee tak berani lah...gayuttt saye..haha

9n0L4 said...

tidakkkkkkkk. hihi. dh tgk kad raya shu ke belum? akak tepek kat blog.

Yana Libra said...

tak berani saya~~~

Firdaus said...

ni baru mencabar namanya, kat genting tak cukup tinggi! XD

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xsanggup den..mau tekencing kalau naik tuh ahahaha

Niswatus Solikah Samik said...

Gilak ahh! mau mati kejang main natang tu! haha