Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Doodle : Jangan menipu orang lain

Assalamualaikum awak. 





Gue rasa PANAS pulak harini. Sebelum ni panas-panas bila pekena kipas, gue rasa sejuk jugak la. Tapi kali ni gue tak tahan la pulak. Haihh. Kena rendam ais batu atenye. Tu pon entah sejuk ke tidak. Haihh. Eh?? Apasal yang gue panas sangat ni ?? 


Sesuka hati je kan nak letak iklan churp-churp / says segala dalam cbox gue. Bukan sekali, tapi berkali-kali. Sehari nak dekat 5 kali awak datang. Orang yg sama pulak. Jangan la desperate sangat. If nak orang lain derma kat awak pon, biarlah orang tu ikhlas. Cakap elok-elok. " Awak, awak... boleh tolong klik churp2 saye tak ?? " Komfem gue klik dengan ikhlas. Ini tak. Buat cara kotor pulak. Haihh! Saboo je laa. Gue emo pon tak guna. Dah tekan pon. HAHAHA. Gue taw, ramai dah terkena dengan sindiket camni kan kan kan. SINDIKET?? HAHA. Boleh la tu. Siap ada yang guna taktik penyamaran guna nama orang lain pon ade. Ishh ishh ishhh. Tak baik taw tak ! :3


Allah tak suka orang menipu. DIA marah tahu tak. Insaf lah..Insaf lah..




p/s : Tadi gue rasa nak tempek je nama orang tu. Tapi, xpe lah. Taknak mengaibkan. To awak dan awak, jangan la tipu orang lain lagi. Cari la income secara BERSIH. Peace!



37 comments:

Cik Nur said...

cara ni mmg byk tau..!
geram kadang2 tu....

xbaikkan...

Amirul Verdasco Nadzri said...

betul2x.. redha jela da terklik..
ikhlas tak ikhlas, bersih tak bersih, Allah je nilai..
tapi, ok lagi setakat iklan tu.. aku kena hack langsung pasal link2 tu..
lg sedih.. apapuntakboleh..huhu

Wanieys said...

gue pun tgh panas juga tp sebab cuaca la huahuau (gurau jer)
huhu xbaik ler buat cmtu...wani pn kdg2 kena cm tu geram gak hihi

Chic Na said...

geram jgk kalau terkena mcm ni. panas je hati. :)

Si Matatajam said...

Ishk2 tak baik tuh....

Fiza Suhaimi said...

Betul akak! Adik selalu kena macam tu.. Ingatkan apa.. Sekali klik iklan churp2 says bagai segala.. Orang lain pun daftar jugak segala iklan mak nenek tu.. Tapi tak laa sampai desperate guna cara macam tu.. Hurmm.. Tetiba adik plak yang terlebih panas.. Hekhek.. :D

sugar2 kapas strawberry said...

ni mesti dia tulis link tu pakai nama lain kn..then kita terclick..haila..selalu kena macam tu

~Sweet Honesty~ said...

mmg geram kan??? huhuhu

|shuhadaothman|TM said...

kan cik nur. arini saje dkt 10 kali kena. redha je la :D

|shuhadaothman|TM said...

tu la kan. dok redha je la ni. lps ltk post ni pon ad gak yg buat lagi. sobsob.

erkk. lagi naye. ko sabar je la eh. bile kena?

|shuhadaothman|TM said...

hehe. kan kan. xpe. kite sabar je. mlm ni before tdo maafkan dorg ;D

|shuhadaothman|TM said...

panas kan chic na. takpe. sabar je la. :D

|shuhadaothman|TM said...

orang pon x suka kan kalau kita buat cmtu. hmm.

|shuhadaothman|TM said...

haha. dorang da desperate sgt kot dek. kte jadi mangsa. sabooo je la :D

|shuhadaothman|TM said...

a'ah dear. ayat-ayat kemain maneh lagi. errrk, padahal diam-diam ubi berisi :3

chemay said...

nyampah ngan orang camtuuu.
kita ni jujur la pegi klik nama dia kat chatbox tuu.
;last2 iklan jee.
hmmmm

Deq's Qienz said...

aloloo cumeiii wat muka cmtuh :)

Yana Libra said...

mmmg slalu gak la org wat camni..tp, sebelum klik tu, halakan aje cursor kat nama org tu, pastu tgk link apa yg kuar kat bawah skrin belah kiri tu..macam tu dapat tau, tak tahlah klik pastu..hehe..faham x? :)

|shuhadaothman|TM said...

sangat geram dear. haihh :(

|shuhadaothman|TM said...

kan dear. sakitnye hati ni bila tekena. sobss

|shuhadaothman|TM said...

hehe. muka geram tu :D

|shuhadaothman|TM said...

waaa. thanks a lot yana. baru paham. x tepikir pulak sebelum ni. thanks taw :) jgn hrp la nk menipu lagi lps ni. hekhek :D

Azira Ldu said...

setakat ni belom pernah kena lagi...

Tinta Lana said...

Salam.

Hamba duit ni selalu tukar nama kan shu, lana pun selalu kena.

Tapi sejak akhir2 ni, dah tak kena. Ada cara nak elakkannya.

piko pink said...

btol2...jgn menipu..dosa..

caliph shuriken said...

mrah kt desperado rupanya, erkk...

|shuhadaothman|TM said...

yeke. shu da slalu kena. sobss U_U

|shuhadaothman|TM said...

Wasalam lana.

A'ah lana. Selalu tuka nama. Kadang2 nama blogger yg kte sllu bw. Sian org yg x bslh terkait sme. Shu bru tawu. sobsob

|shuhadaothman|TM said...

kan kan. hmmm

|shuhadaothman|TM said...

a'ah caliph. sobss

Deqla manjew said...

dasar penipu ni mmg x suka la.. suka putar belit citer!!

|shuhadaothman|TM said...

kan deqla. emm, kne sabar byk je la.

Solehah Shamsuddin said...

comeynye doodle ni.wt kan ak satu.hehe

::dEyb:: said...

saya pernah oooo...sakit hati..sakit hati..lalala

|shuhadaothman|TM said...

nnti ak buat ye cik mek :)

|shuhadaothman|TM said...

kan kan. sabo je laaa. sobss

cik Lilis said...

selalu kenaaa. semak jer. nak cari income biar lah betul. grr. marah ni marah, hihi.