.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Doodle : Learn from the mistakes

Salam Jumaat awak awak awak :)



Mustahil kalau nak cakap diri sendiri tu perfect. Setiap orang pernah buat silap. Silap besar atau just a simple mistakes. Memang tak dapat nak lari kan kadang-kadang tu. Bila dah buat silap, tu bukan alasan kita nak putus asa segala. Konon tak boleh jadi orang yang lebih baik. No no ! Sepatutnya dari kesalahan tu kita belajar how to be a better person. Dari situ kita belajar. Ye, belajar ! If ada usaha, InsyaAllah, semuanya boleh. Kan ? :)




P/s : peringatan untuk diri sendiri jugak :)





28 comments:

~~oOpEt~~ said...

betul2 :) nobody perfect.. tp setiap kesalahan tu la titik permulaan utk membetulkan masa depan.. err.. betul kn :D

Asyiqin Haulisah said...

ye kita mengajar balik diri kita kenapa boleh terjadi silap itu. ye dak?

are_lin@yu said...

comel..betul tu dear...yg penting belajar dari kesilapan ;-0

lelamaisara said...

Betul tu...sokong......cute je doodle tu....

*zafirah* said...

yup,Nobody's perfect kan kan:)

jom bagi pendapat dear?
http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/06/perempuan-dan-adab-adalah-sebati.html

shedameor said...

betul betu betul. sheda dulu selalu nak putus semangat la ape la. getik kan ? hehe

Yana Libra said...

betul tu...sentiasa muhasabah diri lebih baik kan~ :)

cendol said...

rite! nobody perfect . the true mistake is when u never learn from the mistake

jaakechik said...

pandai lukis doodle.. hehe... wat muka jaa satu boleh? hikhik..

caliph shuriken said...

blajar drp kesilapan agar x trus wt silap ^^

Chic Na said...

mistakes don't mean a thing if u don't regret them. ;)

Yumida said...

setiap hari kita belajar utk memperbaiki diri ke arah yg lbh baik..kannnn

N.Aima K said...

!SOKOOOONGGG

Tinta Lana said...

Assalammualaikum! Shuuuuuu,wuwuwuwu >_<

That's right!! Since kita kuar dari perut emak lgi kita belajar learnt from mistakes sbnrnya. tul tak?? dari meniarap-merangkak,smpai kita boleh berjalan dengan dua kaki shingga skrg, sumanya dri kesilapan dan kita belajar perbetul dan perbaikinya.. kan kan? hek3 ^_^

|shuhadaothman|TM said...

betul tu pet. shu sokong :)

|shuhadaothman|TM said...

betul tu dear :)

|shuhadaothman|TM said...

yup! setuju. jangan putus asa utk mnjadi yg lebih baik :)

|shuhadaothman|TM said...

mekasih kak :)

|shuhadaothman|TM said...

betul tu dear :)

|shuhadaothman|TM said...

hehe. akk pon sme. tpi slow2 ubah mindset. peduli kte org :)

|shuhadaothman|TM said...

setuju sgt yana :)

|shuhadaothman|TM said...

setuju sgt cendol. org yg rugi adalah org yg xnk belajar dr kesilapan lalu :)

|shuhadaothman|TM said...

sje dok isi msa je sis jaa. hehe. nk ke? :)

|shuhadaothman|TM said...

betul tu caliph. sma2 muhasabah diri :)

|shuhadaothman|TM said...

sokong chic na 100% :)

|shuhadaothman|TM said...

betul tu yumida. :)

|shuhadaothman|TM said...

thanks dear :)

|shuhadaothman|TM said...

waalaikumsalam lana :)

betul sgt. shu sokong pendapat lan 100%. kalau x belajar, mcm mne nk pandai. kalau x usaha, mcm mne nk dpt hasil kan. hehe :)