Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Mahamahu.com anda Mahu 2012







Syarat-syarat penyertaan :

1. Wajib follow blog Mahamahu.com

2. Mesti membuat satu entry diblog anda dengan tajuk seperti ini "Mahamahu.com anda Mahu 2012" ( tajuk lain tidak di terima )

3.  Dalam entry mesti masukan poster hadiah di atas, banner Mahamahu di atas dan link kepada entry contest ( wajib )

4.  Mesti membuat satu slogan paling kreatif dengan menggunakan perkataan " Maha &Mahu " di selangi dengan perkataan lain.
 Contoh :- " Saya Mahu hadiah Maha kerana Mahu menang Maha hadiah Mahu daripada Maha yang Mahu ".

5. Slogan mesti tidak lebih daripada 30 patah perkataan.

6. Selepas siap dan di postkan entry anda hantar penyertaan anda pada comment contest berserta maklumat penting berikut:-
   Nama:
   Email :
   Link posting :


________________________________________


MAHA bicara MAHU beri hadiah MAHA hebat. MAHU suka suka suka!! MAHU muka MAHA tak malu. Jadi MAHU join MAHA dan MAHU 2012. Adakah anda juga MAHU? 
 


Tarikh tamat : 30-6-2012 ( 12 malam )



18 comments:

shedameor said...

ape pelik sangat ni ? mahu maha mahu. hehe

~~oOpEt~~ said...

waa.. susah juga nk sebut eh.. tergeliah lidah pet :D *joking :D

gud luck shu :)

Yumida said...

hehe..sgt kreatif slogan kamu sis..gdluck ye...

Nurulee said...

Awesome lah slogan dia =D

cendol said...

mahamahu!! mahu mahu mahu! haha cmel sgt lah namenye ;)

Misya Mialen said...

maha mahu mahu. unik sungguh segmen ni. slmt berjaya;)

Rohani Hashim said...

ahah tergeliat nk sebut haaa...apepun gudluck yer.

caliph shuriken said...

gud luck shu ^^

|shuhadaothman|TM said...

haha, kena buat slogan gune 2 ayat tu. pening nak buat. haha :D

|shuhadaothman|TM said...

haha. time ni pon tegeliat jari nak taip pet. hihi. tengkiu pet :)

Yana Libra said...

wah..kreatif slogan tu...hehe~

|shuhadaothman|TM said...

slogan yumida lg kreatif :)
hee. tengkiu. good luck too dear :)

|shuhadaothman|TM said...

takde idea la ee. ni je yg dpt. muahaha :D

|shuhadaothman|TM said...

kreatif owner contest ni. x penah dibuat org lg kan. hehe :D

|shuhadaothman|TM said...

a'ah dear. unik sgt. tengkiu :)

|shuhadaothman|TM said...

haha. tengkiu dear :)

|shuhadaothman|TM said...

tengkiu caliph ^^

|shuhadaothman|TM said...

maseh yana. tapi rmai lagi yg kreatif. hehe. sje cbe nasib :)