.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

OH My Jawi # Miau yang berbudi



Assalamualaikum kalian :)




HAHA. Kucing ni memang betul-betul berbudi kat tuan dia. Saboo je la kalau betul-betul ada. Hewhew :P


Untuk kedua kalinya gue share kartun jawi seiras macam dalam ENTRY NI. Hee. Seriusliii gue memang dah kemaruk tengok kartun in jawi lagi comel macam ni. Nak tengok banyak lagi kartun in jawi macam ni?? Korang KLIK SINI :)




Selamat bersantai semua ^^










42 comments:

Amirul Verdasco Nadzri said...

bertuah sungguh dapat kucing bijaksana laksana miau tuh..hahaha

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. kan amirul. sabo je laa.

Chic Na said...

teruskan shu. suka baca. lain dr yg lain. notty ea meow sbb tak dpt layanan. huhu.. :)

adibahfaizah said...

kalau la ada kcng cmni. nk kene pnmpor la tuh. :P. haha

niesasukasuki said...

alahaii comel je kucing tu haha

are_lin@yu said...

bagus2 boleh memantapkan balik bacaan jawi ayu dear ;-)

Nyue said...

ahahahhahah...terbaik la kucing tuu..ehehe

Masz Sidek said...

hahaha... betuah betul kucing tu.... ;p

Yumida said...

kiki..kelakar gila..kurang asam tol kucing ni..pandai balas dendam

Wanieys said...

bertuah sungguh memiliki kucing seperti itu hahha

Deqla manjew said...

haha.. tu la... kan dah kena ngan kucing tu..kalo la deqla ada kucing cam tu, senang mintak dia buat keje kan..hihi

Trah Zain said...

sedihnya, kucing tu terer la,,haha

Waalid5035 ™ said...

terbaekk..haha...=P

.: iEyLa :. said...

hihii...comey je..
btw buat lg tau pasni..
lame xbace katun dlm jawi.. :)

N.Aima K said...

nakalnya kucing!!

Mila Ahmad said...

jarang ada kartun jawi dah lama xbaca jawi
merangkak-rangkak jugaklah hehe....

lelamaisara said...

hehehe...lawak plak...die nak manje dengan tuan die tapi tak dilayan tu die matikan suiz tu..heheheheh

Masha Meisters said...

haha...pandai lak si sameow ni...ni meow solehah eh? kiki

Yumida said...

sis..dijemput singgah sini, blog sis di promote:

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/jawapan-jom-teka-sisik-ikan.html

*btw, nak inform kat sis..yg link sis kat kotak komen x dpt di link...cer sis ubah setting profile tick pd SHOW PROFILE..coz dulu sy pn camni..nasib baik ade org tegur...coz blog yg kita dh komen tu, org susah nk buat terjahan balik, xde link, tertulis PROFILE NOT AVAILABLE

amengs88 said...

hai.. sya pemenang pertama teka teki dari yumida... heheheh slam perkenalan.. dah follow

Deq's Qienz said...

untungnya..hihii.

tahniahh shu..tekaan shu mgena gn tepat skli..hi

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe.. kelakar lar :P

Cik Kay Jue said...

hahhaha bijak betul kucing dai.. hahaha.. shu link klik sini tu xde pun.. huhu

~~oOpEt~~ said...

kucen comel la :D rindu kt kucen pet pula :D

Solehah Shamsuddin said...

padan tuan kucing tu.spe suh xlyn dy kan.hehe

|shuhadaothman|TM said...

insyaAllah chic na. hehe. shu suke tengok art Emit ni. kreatif sbb dlm jawi. :)

|shuhadaothman|TM said...

haha. jangan time nak tampor tu die gigit tgn sudah :DD

|shuhadaothman|TM said...

kan dear. kreatif pelukis ni. :)

Cik Nur said...

hahahahahahaha....sabo jelah..pandai betul kucing tu tutup suiz tu..!

tadi de tgk yg terbaru, pasal demam..geram tgk kcuing tu..cerdik..!

|shuhadaothman|TM said...

bagus kan tuan pnye art ni. shu pon blaja jgk dri sini :)

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. kucing pon da pandai sentap skrg. :D

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. kan masz. sbr je la. :D

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. kerna kurang kasih syg ni dear XD

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. sangat betuah waniey. cari nahas betoi. hehe

|shuhadaothman|TM said...

hahaha. kalau jenis dgr ckp ok deqla, kena yg buat nahas sabo je la. haha

|shuhadaothman|TM said...

hahaha, kan trah..

|shuhadaothman|TM said...

hahaha :D

caliph shuriken said...

nanti sy kurier awk kucing cmni satu, hukk...

|shuhadaothman|TM said...

hehe. ni shu share dr fb someone je dear. insyaAllah, nnti shu share lg karya die :)

JungRara said...

Bijaknya kucing tu :-)

Arina Shamsul said...

hahaha..ni kucing gradute ni dik...phd tu..hahaha

Tinta Lana said...

Meow ni..jahaattt! hehehe. Jelez le tu, tak dpt perhtian dri tuan kucen,heh3 ^_^