.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Doodle : Dilema warna


Assalamualaikum kalian :)



Rambang mata bila tengok baju colour cantik-cantik. Serius. Boleh amik masa 2-3 jam nak pilih warna je. Tu belum tengok saiz lagi. Entah ade ke tidak. Lahaii. Semalam, bila dah ade yang bekenan..saiz pulak takde. Atee ramai bebenor pakai saiz SS ye. Last-last, terpaksa amik je colour apepun yang tinggal. Hewhew.


Family gue tak penah ada theme colour. So, bebas untuk memilih ikut citarasa. Hoho. Atee.. kome macam mane? ^^



    

19 comments:

shedameor said...

sheda tak beli lagi. uwaaaaa

syiela said...

setiap tahun ada tema.. thun ni hijau

Azzah said...

tahun ni sis warna kuning gold..

Miss BaNu said...

sama laa xde theme colour..bebas pkai warna apa pun hehehe

Wanieys said...

ada theme...tp surprise tunggu lepas raya upload kaler apa hikhikhik

Yana Libra said...

family saya pun xde tema warna..huhu~ :)

rAIHan said...

raihan kaler turqoise..^^

Chic Na said...

u look pink shu. huhu..
org kecik susah nk dapat saiz.

btw, kad raya dah terima harini. thanks shu. ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, pink. hihi.. kite warne hijau :D

Tinta Lana said...

Salam Shu.

Lana pun sama mcm shu..takda tema2. Cuma sekali je, dlm 3thn lepas, kebetulan semua pilih bju rona hampir sama, ungu.

jaakechik said...

family jaa harus ler ada tema ..hikhik... jaa hitam, belah mak hijau, belah mertua maroonn...ngee.... shu kaler ape thun nih?

cik Lilis said...

shu , baju kita sama kaler laaa. sep sikit ! hihi .

tema family lis semua purple :D

caliph shuriken said...

msti laa abis cepat saiz tu.. SS utk super sexy, kn? hikk...

Puteri Kasih said...

suka bila ada tema...nampak sedondon gitu..hehe

CintaKhadijah said...

apa kata tema warna-warni di aidilfitri? rainbow kaler. hihihi..:P

Deq's Qienz said...

kite pon ader theme jugakkk..pilihla warna yg bersesuaian yerr..

Deqla manjew said...

semlm deqla sambar sepasang baju kurung. saiz SS.. hihi..

wan nurul hezrina said...

selalunya family memang ada tema anak beranak.tahla mcm meriah jer rasa=)

Cik Nur said...

samalah shu, family nur pun..xde tema2..
dan bersuami soh baru nak bertema2 kot..kikikiki