Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Terima kasih daun keladi


Assalamualaikum kalian :)




Minggu lepas, kad-kad raya ni selamat sampai kat rumah gue. Huhu. Gue rasa abang posmen tu pun dah naik jemu tengok nama yang sama je. Hoho. Mak gue pon da siap pesan. Kalau ada surat sampai pegi amik sendiri. Haha. Mak jelesh letuu ;D




Dah lame bona tak dapat kad raya cam ni. Last aktif pos-pos kad raya ni tahun 2003. Sekali sekala kekalkan tradisi cam ni pon best jugak. Selalu dok via SMS je. Haha. Tukar trend pulak tahun ni :) 



- Semoga ukhwah kita kekal sampai bila-bila -




p/s : Thank you sis lela for the duit raya. Hehe. Orang first bagi duit raya tahun ni ^^

p/s : Tahun depan kalau dipanjangkan umur gue nak try buat kad sendiri la pulak. Handmade gituu ^^


33 comments:

are_lin@yu said...

wahh siap dapat duit raya lg ya..hehe

Mila Ahmad said...

untunglah dapat kad raya. saya langsung takde :'(

caliph shuriken said...

wahh, shu dpt byk kad raya.. sjak aktif blog ni bru sy dpt kad raya sbb feel utk kirim kad raya ni dh kurang laa, huh...

Yana Libra said...

kad saya tak sampai lagi ke?? huhu~

Deqla manjew said...

haha.. sama la... hubby pun perli semlm, hari ni xnk check peti surat ke.. kan ramai peminat bg kad raya... hahaha.. deqla dah wat entri kad raya suhada.. dan jgn terkejot yer bila kad raya deqla tiba nnti..sesggh itu semua kebetulan.. huhuhu

syiela said...

banyaknya kad raya :)

Wanieys said...

wani xsempat lg nk buat entry kad raya yg baru dpt ahad lepas ni hihi....owh siap dpt duit raya bestnyer hihi

miz ruha said...

banyak nya dapt kad raya,,,
jeles3...
selamat hari raya!!

cik Lilis said...

wah, bestnya dapat kad raya dari blogger, hee :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, banyaknye kad raye. hihi.. comel2 ^^,

Miss BaNu said...

wah bestnyer..kad raya shuhada dh sampai dh..hehe time kasih yer..saya dh balas dh.. =)

lelamaisara said...

same2..hehehe...tu je dapat beri..:)

wan nurul hezrina said...

seronokkan kad2 raya..dulu mmg banyak dapat la nie kalau aktif semula mmg meriah rasa raya!

Si Matatajam said...

Sesama dik....

Cik Aini said...

terima kasih jgk tuk Shu sbb kasi kad raya yg comel tu :)

selamat hari raya ye :)

rAIHan said...

wah..byknya dapat kad raya..^^

Cik Nur said...

byknyaa..dapat duit raya lagi..!
syokknya..!

Tinta Lana said...

Salam.

Waaa..minggu ni masing2 terima kad raya,hahahah

Chic Na said...

kad raya shu pun dah sampai. ada review kat latest entry. thanks dear. ;)

N.Aima K said...

wah comel-comel kad raya tu

9n0L4 said...

wahwah. byknyeeeeee kad raye die. ;)

wawaroxx said...

wahhh sy ta dpt 1 pon kad raye (==')hehe

|shuhadaothman|TM said...

hehe..orang beso dpt duit raya. ^^

|shuhadaothman|TM said...

InsyaAllah. next year mesti ad dear. Takmo sedih2 :)

|shuhadaothman|TM said...

shu pon bru tahun ni je aktif blik caliph. hehe ^^

|shuhadaothman|TM said...

kad yana baru sampai je. Thank u yana. Hehe. nnti shu buat entry :)

|shuhadaothman|TM said...

haha.time raya je la posmen nak singgah umah ni. ehemm! haha. i'm waiting deqla :D

|shuhadaothman|TM said...

:))

|shuhadaothman|TM said...

hehe. shu pon second trip x sempat buat lagi sis. next entry insyaAllah.

Ngeh3. Rezeki akhir Ramadhan kot :)

|shuhadaothman|TM said...

Hee. Selamat hari raya Miz Ruha :)

|shuhadaothman|TM said...

Hee. men balas-balas eratkan ukhwah :D

|shuhadaothman|TM said...

hehe. next year nk bg ika pulak ^^

|shuhadaothman|TM said...

same2 dear. shu pon dah dapat kad raya miss banu. Thank u taw. Nnti bru publish entry :)