Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Doodle : Perempuan dan cermin




Assalamualaikum kalian :)



Perempuan dan cermin memang tak dapat dipisahkan. Setuju?? 
30 minit / sejam (melampau) depan cermin normal (errr..normal ke?) la kan. Huahua
Agak-agak korang macam ni jugak tak ?? Muehehe :P





25 comments:

shedameor said...

yess, setuju. sheda macam ni. haha

jaakechik said...

jaa sdiri, wajib dibawa ke mana. nak lagi kalo kat toilet. suka jer belek muka di cermin lama2.. haha...

LYAfrina said...

heheh..agree
sambil2 buat keje kat ofis pon smpat belek cermin

Wanieys said...

setuju sangat2 shu...kat opis pun lepas solat berejam gak dok belek cermin kuikuikui...sbb tu klu nk p mn2 husband wani soh siap dulu dia siap kemudian xper kehkehkeh

Elie Lily said...

lalu mana2 je, nampak cermin, konfem belek muka dulu. hahha

Chic Na said...

memang bestfren kot ngn cermin ni. huhuhu.. ;)

dyabunga said...

haha..terasa pula..haha

caliph shuriken said...

mirror mirror on the wall, erkk...

N.Aima K said...

comelnye..terasa i tau..selalu lambat bersiap..bg alasan sbb siapkan anak-anak2 tp mmg btl pon! haha

Masz Sidek said...

waktu zaman sekolah dulu wajib ada cermin dlm pensil box...
sekarang dlm handbeg pun wajib ada cermin... hehehe

|shuhadaothman|TM said...

haha. sepp cepat sheda! :D

|shuhadaothman|TM said...

haha, sme la sis jaa. kalo p toilet konfem dok lme sket. muehehe

|shuhadaothman|TM said...

hikhik. sambil menyelam minum air kan lya :D

|shuhadaothman|TM said...

hahaha, husband waniey pon da faham ea. kita perempuan biasa la kan siap lme2. hehe

|shuhadaothman|TM said...

haha. sme la. lagi kalau ad fitting room. nk jgk menyempit dlm tu. pdahal bkn test bju pon :D

|shuhadaothman|TM said...

hehehe. kan chic na :))

|shuhadaothman|TM said...

haha, dya pon sme eh. :D

|shuhadaothman|TM said...

whose the preetiest of them all. errkk. tetiba. haha

|shuhadaothman|TM said...

muehehe. sis selamat sbb ad anak. if shud mmg da kne bebel. tp slalu wt dekk je. haha :D

|shuhadaothman|TM said...

betul2. dlu time skolah ltk cermin petak kecik tu je. hehe

Yana Libra said...

saya tak macam tu kot..keje kul 8.30 pun, kul 8 sempat lagi br nak g mandi..huhu :p

tengok keadaan dan function jugak~ :)

Ruzzezanie said...

errrr, gua ni awek inesen, tatau make up. simple. jadi, kejap je. tapi kalau mandi gua lame. sebab gua suka main air.hahaha..

9n0L4 said...

dlm handbag ade cermin kecik satu. hehe.

Masha Meisters said...

hehe...mase kat kolej dulu member selalu marah tunggu masha lame sangat....kiki

Solehah Shamsuddin said...

cermin dan perempuan mmg xdpt dipisahkan.mcm kita la jgk kan shu.hehe