.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Sabtuday puasaday lesenday sleepingday




Assalamualaikum kalian. Amacam 1st day puasa ?? Takde yang bukak pose lagi kan. Muehehe. Harap-harap semua masih bertahan ye. Gue baru lepas dengar ceramah kt driving centre tadi. Hewhew. Mengantuk tersangat mengantuk time dengar ceramah tu. Setan punye keje la ni. Ehh? 



Gue tido nyorok kat belakang akak yang dok depan. Ni la kelebihan bila berbadan kecil molek kan. Muehehe. Molek ke? -,-





Q kemain panjang untuk amik "punch card" ni. Hewhew. Gantung kat leher pulak.




Muka riang ria sebab dah boleh balik plus tak payah dengar ceramah lagi.
 >,<






Babai. Isnin gue datang lagi taw cikgu :)














p/s : Petang ni beli kuih tunjuk je untuk berbuka. Kalian ?? ^^







32 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Ramadhan al-mubarak..
Moga ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnye..~

~~oOpEt~~ said...

masak shu :D xdpt g bazar.. hehe..

Cendol said...

haha selamat berbuka ye shu!

Chic Na said...

huhu.. muka penat je. ;)

Arina Shamsul said...

hihi kalau perut lapar mesti mengantuk ,kena pulak dengar ceramah.mmg tido la akTiviti yang paling best..salam ramadhan dik :)

Cik Nur said...

shu..TSDC dekat air puteh tu ke..?

Masha Meisters said...

hihi...selamat berpuasa ye shu...alahai memg nganntuk la dengar ceramah ....kiki

N.Aima K said...

;) lepas ni dah x ngantuk dah..dah mula kelas memandu ;)

Tinta Lana said...

Salam..

Syu..kenapa muka nampak letih sangat syu..

Nanti, waktu bersahur n berbuka, banyak2 kan num air masak ya..pucat je dia..

shedameor said...

nanti ade lesen boleh raya rumah sheda :)

Cinta Misteri said...

Singgah sini...
salam Ramadhan,

sdg pasang banner kamu, silalah tengok :)

caliph shuriken said...

wahh, calon utk lesen keta rupanya.. gud luck ^^

adibahfaizah said...

HAHA. ceramah driving memang sangat melayukan mata..
Selamat berpuasa :)

Cik Aini said...

alhamdulillah..selesai sudah kan :)
salam ramadhan =p

Edy Fee said...

ni kompom mlas dengar ceramah ni.ehheh

salam ramdhan
jemput join n promote
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

~Sweet Honesty~ said...

layu je mata erkk dgr ceramah tuh..hihi

zacky786 said...

haha..!
men lari2 lak die.. ~

Si Matatajam said...

Salam Ramadhan dik.... Setan ni bab2 kita nak cari ilmu mmg dia suka kacau pun... Berat ja mata kita ni kan..

Niswatus Solikah Samik said...

x suka kursus memandu! bosan! stock tdo je lah... haha...

*pakwe pn x tau lagi nak makan apa ptg ni! hihi...

Nurulee said...

Haha. Ee pun kalau dengar ceramah confirm ngantok =D

jaakechik said...

1st time tgk wajah shu... hehe.. layu jer..ngantuk dan letih eh... hehe... gud luck for your test lesen yer..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

salam ramdhan.. happy sleeping tooo

izan mama mia said...

nampak muka sue cam letih jer..hihi

piko pink said...

muke pnt je 2..slmt berpose..hehe

Yumida said...

muka letih tu..hehe

the tempo of life said...

comelnya header blog awk. btw,slm ramadhan dri saya :)

ayut said...

amek lesen ea...all the best! :)

are_lin@yu said...

hehehe posa2 pun ceria lagi ;-)..slaam ramadhan dear ;-)

lelamaisara said...

hehehe...selmat berpuasa Shu..:)

Fiza Suhaimi said...

Muka akak nampak penat tapi still cunnn.. Heheh..
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan akak.. :)

Wanieys said...

selamat berpuasa shu....wah muka ceria jer tuh hihi

Deqla manjew said...

haha.. molek sungguh la tu...selamat berpuasa...