Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Resepi biskut MILO




Assalamualaikum kalian. Hepi weekend ye! :)



Harini gue nak ajar cara-cara buat biskut milo express.
Cara-cara ikut step bawah. Hewhew



Sumber : Facebook


HAHA. Sape pernah buat kenyit mata cepat. Hewhew. Ini la makanan paling pemes time gue kat sekolah dulu. Lagi-lagi gue dok hostel, before pegi PREP mesti buat 2 3 plastik. Alasan lambat sebab mende milo keras ni la. Hehe. Orang buat air, gue buat biskut. Sape rasa nak makan biskut milo express buat la cepat cam atas ni. Haha. Sedap weeh! Tapi sakit gigi sikit la. Sebab keras. Hihi. Bila dikenang zaman sekolah ni memang seronok plusssss rinduuuu ! Kan ^^






p/s : Mood kenang zaman sekolah tak habis lagi ni. Hukhuk :D




24 comments:

~Sweet Honesty~ said...

haha..kretipnyee..nk try la nnt..haha

Miss NR said...

wah..bestnya! Nak try buatlah :)

Cik Nur said...

xpernah buat lagi ni..boleh trylah lepas ni.hihihi

Si Matatajam said...

Nak try la. Kebetulan kat umah ni ada Milo paket...

Solehah Shamsuddin said...

haha ak pn pnh wt jgk biskut milo ni.sdap kan? :)

Chic Na said...

first time tgk ni. nak try la, macam sedap je. hikhik..

Arina Shamsul said...

wah..macam best je dik..nanti kak nak try la..hehehe

cik Lilis said...

teringat time sekolah dulu, haha.

Masha Meisters said...

betul tu sha...akak pun suke...hehe :)

Rara Nasiha said...

Hah, time zaman duduk asrama dulu rajin buat. :)

Fikri said...

Haha.. baguih tol. Kreatif bdk2 skrg ni :D

Tinta Lana said...

Salam.

Tak pernah buat.. (-__-)

Dulu lana budak baik..milo nak guna, kena bancuh ngn air..bukan iron2 ni..

poyot kan?bhahahahah

Yana Libra said...

zaman dulu2 je..hehe..tapi, dulu paket mila tak camni, dulu 4 segi , bukan panjang2 cam skang..huhu~

jaakechik said...

eh, wat mcm ni pon boleh eh? x penah lak jaa try. kena cuba buat nih..hehehehee. klakar la idea shu nie...

caliph shuriken said...

sy x pnah wt cmni tp aritu milo tu keras sndiri sbb lama x usik paket tu, hukk...

Wanieys said...

xpernah buat mcm tu shu hihihi...resepi baru ni kuikuikui

shedameor said...

haha, betul2. suke sangat buat time dok asrama. haha

Cik Kay Jue said...

huhu ckj tak pernah buat..

zana said...

terbaik!!! :D

are_lin@yu said...

yeayy ayu pernah wat..hehe

~~oOpEt~~ said...

selalu buat dulu :D hobi ni.. hehe

lelamaisara said...

hehehe..sabar aje la.....memang jadi biskut la kan...hehehe

profmie said...

wah..ade pula cmtU...memg mcm biskutlah jdnya..

cendol said...

haha mmg selalu buat mcm ni mase kat hostel..mak beli suh bacuh,kitorang pegi buat jajan pulakk..tapi mmg sedap :)