.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Bahagia dalam sakit (✿◠‿◠)

Salam and have a great Friday (◕‿-)


Alhamdulillah, dalam sakit-sakit demam-demam ni pon still ada yang pay attention. Mak , abah , family , kawan , and not forget , dia. Thanks a lot 




Seberat manapun ujian yang Allah bagi , keep being grateful. Maybe ada orang lain yang lebih berat ujian mereka dari kita. Kan ? (◑﹏◐)



20 comments:

shedameor said...

aah kan, macam mana la orang busy jalani hidup dorang. moga2 kita digolongkan dalam golongan orang2 yang bersyukur. get well soon :)

|shuhadaothman|TM said...

Amiinn. Mudah-mudahan. Thanks sheda :)

Solehah Shamsuddin said...

Shud,semoga cepat-cepat sembuh ye.Ak dh jadi risau dengan hg ni.Minum ubat satu botol,tido klu bleh 24 jam nanti baru baik demam.ha,apa ke tips ak ni.hehe gurau je.take care ya.ehem nanti dah sembuh,jgn lpe nt bli chenonggeng ayam bg kat aku tau.lalalala

Fiza Diaries said...

betul..mungkin ada ramai lagi org yg dekat luar sana lebih berat ujian yg Allah swt berikan pd mereka..semoga shu cepat sembuh yee..^_^

|shuhadaothman|TM said...

thanks solehah. da ok siket. hikhik. tadi pon menyempat buat dadih segala. :)

|shuhadaothman|TM said...

Thanks fiza. hope fiza pon sentiasa sihat hendak-nya :)

minniey said...

sometime bes jgk skit.ada org manjakan..!haha xp xnk sakit!bdw smge cpt smbuh :)

hazfee said...

semoga cepat sembuh shu :)

mugmerah said...

makan ubat tau. semoga cpat sembuh..

|shuhadaothman|TM said...

hehe, setuju. Thanks minnie. Hope awk pon sentiasa sihat :)

|shuhadaothman|TM said...

Thanks hazfee. aamin :)

|shuhadaothman|TM said...

Ok MM. Thanks. Aamin :)

Cik Yaya said...

ye..kita ptt bsyukur dgn pe yg dah dkurniakan utk dri kita..
moga cepat smbuh...^_^

|shuhadaothman|TM said...

Thanks yaya :)

★ aIsyaH ★ said...

alhamdulillah kerana masih dikurniakan nikmat tu..btw, semoga cepat sembuh ya..:)

CikMunBlogger said...

sakit tu kan penghapusan dosa kecil :)
thats y laa kta kena tetap kan nilan bersyukur dalam diri .
insyaAllah kita takkan merungut and akan kuat . :)

|shuhadaothman|TM said...

Alhamdulillah. Thanks aisyah :)

|shuhadaothman|TM said...

Betul. kena tetapkan dlm diri sikap bersyukur tu. InsyaAllah kita sama-2 kuat :)

Cik Kay Jue said...

betul tu... bila kita da sakit baru terasa nikmat Allah tu begitu berharga buat kita... :)

|shuhadaothman|TM said...

betul tu ckj. :)