.

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Piranha 3DD will eat you ! Beware !!





Assalamualaikum. 
Mood harini, mood wayang ye semua.






Piranha 3DD. See , bukan one D  je taw , but two D ye sayang-sayang. Nampak tak keterujaan gue kat situ. Hewhew. Memang wee, memang gue nak sangat tengok cite ni. Sebab dulu gue penah tengok piranha yang lama punya. Jalan cerita memang EEEuuuuuuuwww !! Geliiii semua ada la! Cuak gila tengok piranha tu makan orang. Sekejap pulak tu. Dah tu makan bukan macam kucing makan ikan hokay! Jap-jap batuk sebab tercekik tulang segala. Haha. Seram seram. Lagi seram dari cite hantu kot. Yeke? Errkkk ! Camane la cara nak bunuh menatang ni ?? Wonder jap (-_-) Hopefully kat sini takde ikan ni la kan. Nauzubillah. But jap. Tadi gue try google (semangat kan) and jumpe blog sorang doctor ni, and dalam comment dia cakap " Kalau ikut report, takder lagi orang mati diserang piranha. Ada yang tercedera jer..." Kirenye kirenye.. ?? Baca sendiri kat sini :)



Little bit synopsis di sini 





Gue tak sabar nak tunggu cite ni kua !! 

Sobsob. Ada sape-sape murah hati nak belanja gue tengok cite ni tak ??




18 comments:

caliph shuriken said...

pnah jgak tgk citer piranha yg versi lama tu, huh...

|shuhadaothman|TM said...

shu pon bru tgok thun lps. hikhik. lambat kan. :D

mencari pelangi said...

best ea cter nihh, nk tgk jgk lahh ! :D

Cik Kay Jue said...

ckj tak pernah tgk cerita ni.. huhu

jaakechik said...

nak jaa belanja?
tapi....sini (kelantan) takdak panggung wayang!
huhu

sis92 said...

lepas ni bolehlah buat 3e 3f dan seterusnya ahak2..
cite ni seram plus ehem2 biasalah cite english wuu

Azmaziela Anuar said...

azma dtg dan polo sini #508 . polo azma di http://azmaziela94.blogspot.com/

shedameor said...

jom kak. taiping cental ade ? hehe

~~oOpEt~~ said...

pet suka crta nh.. xsabar tggu :)

|shuhadaothman|TM said...

best firah. just geli2 siket. hehe :D

|shuhadaothman|TM said...

hee.nnti try la tgok ckj. best jugak version lma punya :)

|shuhadaothman|TM said...

nak nak. hikhik. sis jaa dtg perak la. molek gituu :D

|shuhadaothman|TM said...

ahaha. nk tggu sis buat 3e n 3f. kuikui :P
yabedabeduuu. terpaksa buat2 buta seketika XD

|shuhadaothman|TM said...

thanks azma :) InsyaAllah.

|shuhadaothman|TM said...

jom jom sheda. nnti da kua kte p tgok nk? hihi

|shuhadaothman|TM said...

shu pon. hee. jom tgok pet :)

Syed Salleh said...

Dapat ticket dari nuffnang.. thx kat dieorang :)

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

|shuhadaothman|TM said...

wahh ! bestnye !! tahniah ! nak jugak. sobsob T_T