Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Thank you Nuffnang !

 Salam Jumaat and have a great day peeps



Nothing much to says. Million of thanks to Nuffnang sebab sudi menapakkan BE dalam blog ni. Seriously terharu dooo ! Even blog aku tak sehebat Yuyu Zulaikha dan ternyata memang jauh panggang dari api, tapi kau tetap sudi berkeliaran di sini. Terima kasih sekali lagi. Aku mohon, menetaplah di sini dan tolong jangan pergi ! 



Lots of love : Nama first2 blog ni ^^



Maaflah , gua memang over excited. Muka jarang dapat BE la katakan. Sekali dapat riuh sekampung. Ok, over sangat (-_-) Kalau rasa-rasa geli dengar and baca entri ni, tak payah susah. Cakap je "brrrrr". Aku paham sendiri. Boii :D


Buffered earning A.k.a BE are earnings for metered campaigns that are currently running on your blog.

26 comments:

Pecinta pink^^ said...

fuhh,bestnye,,

|shuhadaothman|TM said...

nuffnang baik hati. hikk

caliph shuriken said...

congratz utk BE ^^

|shuhadaothman|TM said...

Thank you caliph ^^

sis92 said...

wah tahniah2 :D

gnesop poseng said...

tahniah shu..
masyukk tu

FARHAN said...

baru je daftar nuffnang.. ntah berapa juta tahun lagi la nak dpt BE.. hahaha

tahniah! blnje2.. ;P

shar90 said...

best nih... blh blaje nanti... hehe xD

|shuhadaothman|TM said...

hikhik. tengkiu macho :D

|shuhadaothman|TM said...

tengkiu bro sop. hikhik. masuk sen2 pon ok la :D

|shuhadaothman|TM said...

ahaha. tengkiu farhan. alahai, shu pon bru sen2 je ni. ribu riban tak sampai, ratus2 lagi la, puluh tu dalam 1 tahun lagi. hikhik :D

|shuhadaothman|TM said...

boleh shar. tapi kne tggu bpe tahun lg xtaw la. hikhik. puluh2 pon x smpai lagi. haha xD

~~oOpEt~~ said...

waa.. pet xpernah dpt.. haha

Cik Kay Jue said...

wah2... tahniah... ckj tak tau fasal bende ni.. huhu..

hazfee said...

masyuk la dapat BE. hehe. kongsi2 :P

shedameor said...

share ? hehe

|shuhadaothman|TM said...

shu pon bru bape kali je dpt. haha

|shuhadaothman|TM said...

tengkiu ckj ^^

ckj dafta nuffnang x?try la.free je dafta :)

|shuhadaothman|TM said...

ahaha. masyuk sen sen je hazfee. amik le 1. haha :P

|shuhadaothman|TM said...

hikhik. nah amik 1 sheda :D

Sally Yatiey said...

Tahniah. Saya sekali je pernah dapat, tu pun dah ME :p hee

WangsaBlogger.Com said...

Tak pernah tau pasal BE ni dan mmg x pernah cashout pun daripada Nuff. Tahniah.

|shuhadaothman|TM said...

thanks sally. shu pon bru bpe kali je dpt. yg lain da ME jgk. hee :D

|shuhadaothman|TM said...

Terima kasih. Ni pun x penah cashout jgk. Bru bape je pon. hikk :p

Marya Yusof said...

As salam Shuhada,

Tahniah! Seronok kan dpt BE... BE akak pun xlah byk mn...hik3...Thanks dear...Salam perkenalan :)

|shuhadaothman|TM said...

Wassalam kak Marya :)

Hee. terima kasih. A'ah, sekali dapat teruja gile rasa. hikhik. Salam perkenalan akk. Happy blogging ^_^